LE THORONET (VAR)

Piscine sur-mesure en polypropylène (9,2 x 3,9 x 1,25 m) avec grande plage immergée, escalier intégré, éclairage leb multi-couleurs. Fabrication surplace car terrain en restanque très difficile d’accès.

Ons terrein ligt op een helling en ons zwembad wilde we zo als je dat vaak ziet in de tijdschriften op de rand van het terrein hebben zodat het water in de horizon over gaat. Na een grote zoek tocht binnen de verschillende mogelijkheden (betonnen bad, een coque, etc) zijn we uiteindelijk bij IN[É]A terecht gekomen. Voordeel voor ons is dat het bad in platen aangeleverd wordt en gezien ons huis vrij lastig ligt voor grote transporten was dat een uitkomst! Tevens kan een bad van Polyethyleen beter een eventueele toekomstige zetting opvangen dan een betonnen bad. 

Het resultaat is top, een heel strak bad met mooie rechte hoeken, een plage een heel mooie kleur van het water. Echt een bad van deze tijd! Elke dag genieten we nog van het zicht op ons prachtige bad!

– Folkert en Debby –

IN[É]A réalisera pour vous la piscine qui vous ressemble. Nous vous accompagnerons tout au long de votre projet, de la conception en dessin 3D à la réalisation finale.

Demandez votre devis gratuit

NOS RÉALISATIONS